En uw bloemwerk zal klaar staan in de winkel op de door u aangegeven datum*

*Wanneer het bloemwerk niet klaar kan staan op de aangegeven datum zullen wij contact opnemen.

 Locatie
Oosterhamriklaan 261 B 
9715 SM Groningen
Tel: 050-571 36 56
             E-mailadres
             info@fiorediacacia.nl

           Facebook Fiore Di acacia     instagram

Openingstijden
                     
Maandag t/m Zaterdag: 8:30 tot 18:00

Gratis parkeren voor de deur.

Fiore di Acacia Unieke bloemstukken   Fiore di Acacia Ruime openingstijden   Fiore di Acacia Wij bezorgen ook

Fiore di acacia is de bloemen speciaalzaak in Groningen voor jouw bedrijf

Een eerste indruk is heel belangrijk voor jouw klant. Of het nu gaat om de receptie, een winkel, kantine of kantoor, een eerste indruk vergeet de klant niet. Met bloemen kun je net dat beetje extra geven aan jouw bedrijf, want bloemen fleuren op, geven rust en zeker niet onbelangrijk het geeft een fijne en gezellige werksfeer.

Wij hebben veel originele bloemstukken en boeketten in onze winkel klaar staan. Wij proberen ons te onderscheiden van de gewone bloemenzaak door altijd open te staan voor jouw wensen. Wil je een boeket in jouw bedrijfskleur of een werknemer feliciteren met de geboorte van een kindje? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze producten zijn volledig aan te passen naar jouw wensen. Wat jij wilt, is mogelijk bij ons. Zo komen wij gezamenlijk tot het mooiste eindresultaat.

De gehele werkvloer aankleden met prachtige bloemen en planten

Wij verzorgen ook de aankleding van jouw kantoor. We komen bij je langs en zullen dan aan de hand van jouw wensen de werkvloer aankleden met prachtige bloemen en planten. Je hebt bij ons ook de optie om een abonnement te nemen. Zo kun je per (zelf vast te stellen) periode een bloemetje ontvangen. Lees hier meer over de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.
 


Elke periode een ander bloemstuk, elke keer weer een opfleuring.Op onze website kun je meteen aan de rechterzijde jouw bloemstuk bestellen. Deze zullen dan op de aangegeven datum klaar staan in de winkel. Ook kun je laten bezorgen op kantoor. Mocht je meer informatie willen ontvangen over jouw mogelijkheden dan nodigen we je van harte uit in onze winkel of neem contact met ons op.

T: 050 - 571 36 56

Bloemstukken bestellenBloemstuk bezorgenWorkshop
Bestel direct uw bloemwerk